Лайм

Більше 60 мешканців будинку престарілих заразилися коронавірусом після візиту Санта-Клауса

Замість свята літні люди отримали спалах Covid-19

Спроба влаштувати мешканцям будинку для людей похилого віку різдвяний сюрприз обернулася спалахом коронавірусу: більше 70 жителів і співробітників установи заразилися після візиту Санта-Клауса, повідомляє CNN.

Фото: pixabay.com

Інцидент стався в бельгійському місті Мол, коли родич одного з мешканців будинку переодягнувся Санта-Клаусом і прийшов відвідати літніх людей. Згідно звіту, після цього 75 чоловік показали позитивний результат тесту на Covid-19. У більшості з них протягом тижня серйозних симптомів не виникло, але одна людина померла в результаті ускладнення інфекції.

"Це був дуже чорний день для будинку престарілих. Також це дуже серйозне психологічне випробування для людини, яка грала Санта-Клауса, для організаторів і співробітників будинку", - сказав мер Мола Вім Кейерс.

Чиновники повідомили, що хоча під час візиту чоловік в костюмі Санти носив маску, захід був несанкціонованим. Влада розслідує інцидент, але провину покладають на "абсолютно безвідповідальне керівництво" установи.

  • Влада Британії зняла відео про Санта-Клауса в реанімації, але психіка людей не залізна - ролик довелося видалити. В кінці 2020 року люди виявилися неготовими до такого повороту.
  • В Ірландії фермер 70 років відвідував фестиваль одиноких сердець, і ця історія з неймовірно сумним кінцем. Вперше чоловік прийшов шукати свою любов ще в 1940-х - безуспішно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються