Лайм

Впевнені, що вже бачили найзворушливіші відео до Різдва? Знайдіть 2,4 хвилини для цієї реклами фармкомпанії

Тільки в YouTube ролик збирає вже свій 8-ий мільйон переглядів

У мережі набирає популярності реклама нідерландської фармацевтичної компанії DocMorris, яка вийшла до Різдва на YouTube. І якщо вам здається, що ви вже бачили найзворушливіші ролики цього року, просто знайдіть 2,4 хвилини для цього відео.

Головний герой ролика - літній чоловік, який ні з того ні з сього починає завзято займатися з гирею. У будь-яку погоду він виходить на ґанок будинку і повторює одну й ту ж вправу: підняти, витягнути перед собою, утримувати. Здоров'я підводить, і сусіди крутять пальцем біля скроні, але пенсіонер не здається, і лише час від часу поглядає на фото, з яким не розлучається. Ну а далі просто додивіться, адже все це заради кількох секунд, заради маленької, але такої важливої справи.

Ролик з'явився в мережі 30 листопада, а останні кілька днів став по-справжньому вірусним. Зараз тільки на YouTube відео збирає свій вже 8-й мільйон переглядів.

  • Розчулити глядачів у дні пандемії спробували і волонтери з Британії, от тільки за рекламу, в якій Санта потрапляє до реанімації з ковідом, довелося вибачатися. В кінці 2020 року люди виявилися неготовими до такого до такого креативу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil