Лайм

Гурт "Океан Ельзи" представив кліп на нову пісню "Тримай": відео

За словами Вакарчука, цей сингл - це класичний ОЕ

17 грудня гурт "Океан Ельзи" презентував нову пісню під назвою "Тримай" - другий сингл для майбутнього десятого повноформатного альбому. Разом з треком, автором якого традиційно виступив Святослав Вакарчук, музиканти представили й кліп.

Прем'єра відеоряду відбулася на YouTube-каналі колективу. Нова робота ОЕ розповідає історію двох людей, які колись припинили стосунки, а через багато років зрозуміли, що повинні бути разом і повернутися в те місце, де вони колись розійшлися.

Пісня "Тримай" дуже нагадує ранню творчість "Океанів", що відзначили шанувальники гурту. "Класичний" Океан", "Невже я чую відлуння старих альбомів? Дякую", "Чекали цей голос, цей тембр, цю душу", "Нарешті на старому місці", - пишуть коментатори під відео.

За словами Вакарчука, в новому альбомі буде багато експериментів зі звучанням, а пісня "Тримай" - класичний ОЕ, яким він є і як ми собі його уявляємо.

"Ми свідомо робили "Тримай" такою. Фактично - це крик душі, одягнений у краще музичне" океанівське "вбрання", - прокоментував лідер ОЕ.

  • Святослав Вакарчук створив новий музичний проект під назвою "Оранжерея" і вже встиг представити дебютну пісню "Знову". Разом з треком лідер "Океану Ельзи" представив і кліп.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину