Лайм

"Міс Світу-1960", модель Норма Каппальї загинула під колесами автобуса

Вона стала першою представницею Аргентини, яка завоювала цей титул

Переможниця конкурсу краси "Міс світу-1960" Норма Каппальї померла після ДТП. Аргентинську модель збив автобус, коли вона прогулювалася біля свого будинку в Буенос-Айресі. На момент смерті їй був 81 рік.

Як пише Daily Mail, аварія сталася 17 грудня. Колишню королеву краси доставили в лікарню з переломом черепа, і через шість днів вона померла. За кермом транспортного засобу був 28-річний хлопець, ім'я якого не розголошується. Водія заарештували, а автобус конфіскували для подальшого розслідування.

Фото: Getty Images

Племінниця загиблої розповіла, що смерть тітки стала для них великим ударом. Вона підкреслила, що незважаючи на коронавірус Норма померла через безглузду випадковість.

"Covid-19 ніяк не вплинув на неї, незважаючи на триваючу пандемію, і тепер вона мертва через халатність водія автобуса. Ми пригнічені", - поділилася жінка.

Норма Каппальї стала найкрасивішою дівчиною в світі в 1960 році. Тоді їй був 21 рік. Вона перша аргентинка, яка завоювала титул "Міс світу". В якості призу дівчина отримала 500 фунтів і спортивну машину. Після перемоги в конкурсі Каппальї працювала моделлю.

Фото: Getty Images

В кінці 60-х Норма вийшла заміж за італійського бізнесмена і залишила модну індустрію. Вона переїхала в Мілан і стала працювати журналістом в італійському журналі Men's Bazaar. У 1989 році жінка повернулася в рідне місто, де жила з кішкою.

  • У віці 50 років померла Стелла Теннант - британська модель, що стала відомою в 90-х завдяки співпраці з Карлом Лагерфельдом і Джанні Версаче.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту