Лайм

Влад Яма показав, як виглядав з волоссям, і його не впізнати

Фанати вирішили, що шевелюра танцюристу не личить

Влад Яма прославився на ТБ в 2006 році, будучи абсолютно лисим, і з тих пір не міняв свій впізнаваний імідж. Напередодні Нового року танцюрист вирішив показати, як виглядав з волоссям, і шанувальники ледь змогли його впізнати.

Фото: instagram.com/vladyama_official

"Багато хто думає, що я відразу народився лисенький. Так, так і є, але потім, як і всі, "заріс". Мало того, я дико любив ходити в перукарню, часто в кріслі засинав від задоволення. Непогано справлявся з зачіскою для турнірів і шоу, іноді і партнерці допомагав, - написав Яма в Instagram. - Ближче до повноліття з'явилася мрія відпустити "хвостик", серед танцюристів-латиністів тоді було модно. Не дотерпів. На фото мій максимум - кучері ще ті. Трохи пізніше поголився, а далі ви вже бачили. Ну а голеним на турнірах вже не змагався, це і досі не прийнято".

Фанатам Ями волосся на його голові здалися зайвими, а хтось взагалі не впізнав танцюриста.

"Невпізнаний. Лисина - це ваше", - пишуть в коментарях. - "Той рідкісний випадок, коли волосся не личить". "Зараз ви виглядаєте набагато краще і ефектніше". "Хто це? Краще лисим!"

  • Раніше Влад Яма пошкодив руку під час танцю на шоу "Танці з зірками". Легка травма виявилася не такою вже простою, і йому знадобилася операція.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американський актор Міша Коллінз підтримує Україну - зірка оголосив про збір для рятувальників та відвідав підрозділ ДСНС у Києві

Втратив всіх своїх друзів: Олег Псюк з Kalush Orchestra розповів про подолання важких залежностей

Репер Олег Псюк зізнався, що мав залежності від наркотиків та алкоголю, які з'явилися ще у дитинстві

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони