Лайм

Що подарувати близьким на Новий рік: свіжі ідеї від учасниць "Супер Топ-моделі по-українськи"

Кілька ідей для тих, хто ще не визначився

До нового року лише пара днів, а ви ще не знаєте, що подарувати рідним чи друзям? Тоді учасниці реаліті-шоу "Супер Топ-модель по-українськи" поспішають на допомогу з корисними порадами.

"Затишний" набір

Саша Литвин і Софі Берідзе радять дарувати близьким теплі у всіх сенсах слова подарунки. "Це може бути піжама, в'язані шкарпетки або тапочки, подарунковий набір чаю, бомбочки і піна для ванни, тепла ковдра, підписка на Netflix з новорічними фільмами", - цитує Сашу Новий канал.

Софі Берідзе Фото: Новий канал

"Новий рік - це свято сімейне і нематеріальне. Тому з подарунків вітаються смаколики й теплі шкарпетки", - впевнена Софі.

Емоції в подарунок

Аріна Любітєлєва вважає, що найкращий подарунок - це враження. Але щоб не промахнутися і не подарувати людині, яка дуже боїться висоти, стрибок з парашутом, Аріна радить скористатися сертифікатами на вибір.

"Найголовніший подарунок - це емоції. Зараз є багато крутих сервісів, які дарують враження. Вони дозволяють підібрати їх за заданим бюджетом та інтересами. А якщо людині подарунок не підійшов, він може обміняти його на інший, який коштує стільки ж. Як на мене, це дуже класна ідея!" - вважає учасниця модельного реаліті.

Аріна Любітелева Фото: Новий канал

Червоненька квіточка

А ось порада від невгамовної Ані Суліми - перед святами уважно слухайте тих, кому обираєте подарунок. У розмові людина напевно згадає щось, про що давно мріє. Головне - задати правильну тему розмови:

"Я вважаю, що найкращий подарунок - те, чого людина дуже хоче, але ніколи сама собі не купить. Неважливо - дорогий він чи ні, головне, що ти правильно почув, - впевнена Суліма. - Наприклад, мені дуже хотілося круглу світлову лампу. У мене були гроші на її покупку, але жаба давила. Мій чоловік про це знав, тому і подарував лампу на свято".

Аня Суліма Фото: Новий канал

Красива обгортка

Уявіть собі ялинку з безліччю подарунків під нею. Щоб гора дарів виглядала, як на фото крутих блогерів, коробки потрібно красиво упакувати.

"Впевнена - важливий не тільки подарунок, але й його подача, - каже мама двох дітей Карина Данілова. - Якщо це презент для дитини, то від розпакування подарункового паперу вона отримає не менше задоволення, ніж від змісту. Та й що там казати, для дорослих це теж важливо! Тому не пошкодуйте яскравого красивого паперу, атласних стрічок. А ще можна обв'язати коробку мотузкою і прикрасити ялинової гілочкою".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова