Лайм

51-річна Дженніфер Лопес показала, як виглядає без макіяжу, і розкрила секрет молодої шкіри

Сонце виявилося головним ворогом її молодості

Деякі зірки неохоче показуються перед камерами без макіяжу, але Дженніфер Лопес не з їх числа. 51-річна співачка показала в Instagram, як змиває косметику, і поділилася з фанатами своїм головним б'юті-правилом.

Лопес сказала глядачам, що вона з юності привчила себе щодня користуватися сонцезахисним кремом з високим фактором захисту (SPF). Зірка вважає, що це одна з найважливіших умов її краси.

Фото: instagram.com/jlo

"Люди кажуть, що я виглядаю молодо, і один із секретів, що дозволяють мені так виглядати - щоденне використання SPF 30 в якості зволожуючого крему. Я роблю це з 20 років, не пропускаючи жодного дня", - поділилася Лопес.

Дженніфер Лопес з дітьми Еммою і Максиміліаном Фото: instagram.com/jlo

Також вона спростувала чутки про те, що використовує ботокс і філери, і порадила доглядати за шкірою за допомогою повноцінного сну. В інтерв'ю співачка неодноразово говорила про важливість правильного способу життя для підтримки молодості. "Мені подобається спати 9-10 годин щоночі. Я не п'ю, не курю і не вживаю кофеїн. Це дійсно псує вашу шкіру, коли ви старшаєте", - сказала вона.

  • Раніше Дженніфер Лопе з оголилася для обкладинки нового синглу, і її фігура викликала фурор. Зірка знову довела, що вік - не привід розслаблятися і запускати себе.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа