Лайм

Актриса Таня Робертс жива - звістка про смерть "дівчини Джеймса Бонда" виявилася передчасною

Лікарі називають стан 65-річної актриси важким, але все ще борються за її життя

Світ попрощався з актрисою Танею Робертс, ефектною дівчиною агента "007" з фільму "Вид на вбивство", як раптом виявилося, що вона жива. Представник знаменитості Майк Пінгель спростував інформацію про смерть, назвавши її передчасною.

За словами Пінгеля, 65-річна Робертс дійсно знаходиться в реанімації, лікарі називають її стан важким, але все ще борються за її життя,пише Associated Press.

Таня Робертс у фільмі "Вид на вбивство" Фото: Getty Images

Також представник актриси пояснив, що помилка сталася з вини вразливого чоловіка Тані Робертс, який тримав її за руку, коли вона заснула на лікарняній кушетці. Чоловік вирішив, що актриса померла і вилив свої переживання журналістам CNN.

Про причини госпіталізації Тані Робертс не повідомляється. Наскільки відомо, в переддень Різдва актриса втратила свідомість під час прогулянки з собаками, після чого потрапила до реанімації.

Крім ролі дівчини Бонда, Таня Робертс знялася у фільмах "Повелитель звірів" (1982), "Майже вагітна" (1992), "Шоу 70-х" (1998) та серіалі "Ангели Чарлі" (1980-1981). Робертс також позувала для Playboy та знімалася в рекламі, завоювавши статус секс-символу 80-х.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також