Лайм

Сім'я супермоделі Стелли Теннант розкрила причину її смерті - муза Лагерфельда наклала на себе руки

Зірці подіумів було 50 років

22 грудня раптово померла британська модель Стелла Теннант, яка прославилася в 90-х як муза Карла Лагерфельда і Версаче. Два тижні потому сім'я Теннант підтвердила, що причиною її смерті стало самогубство, пише BBC.

"Стелла якийсь час була нездорова. Ми висловлюємо глибоку печаль і відчай, що вона не змогла продовжувати жити, не зважаючи на любов найближчих людей", - йдеться в заяві родини.

Фото: Getty Images

У 50-річної Теннант залишилося четверо дітей, яких вона народила від французького фотографа Девіда Ласнета. Теннант і Ласнет одружилися в 1999 році, але оголосили про розлучення в 2020 році.

У світі моди ім'я Стелли Теннант зазвучало на початку 1990-х років. Карл Лагерфельд, Джанні Версаче, Жань Поль Готьє, Олександр Маккуїн та інші дизайнери оцінили її андрогінну зовнішність і зробили зіркою своїх показів. Також вона була активним захисником природи і брала участь в кампаніях по зниженню впливу швидкої моди на навколишнє середовище.

  • Раніше стало відомо про смерть Меріон Ремсі, яка зіграла Лаверн Хукс у фільмі "Поліцейська академія". Комедійній актрисі було 73 роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита