Лайм

У палаці розповіли, як Єлизавета II відсвяткує 95-річчя - день народження відзначать парадом

Захід збере разом всю королівську родину

21 квітня 2021 року королеві Єлизаветі II виповниться 95 років, а в червні на честь її дня народження планується парад в Букінгемському палаці. Старший королівський помічник повідомив виданню The Sunday Times, що свято пройде з розмахом, і його відвідають принц Гаррі і Меган Маркл.

Церемонія виносу прапора - щорічний захід, присвячений дню народження монарха. У 2020 році через пандемію Covid-19 її провели в соціально-дистанційному форматі, і крім самої королеви в ній не брав участі ніхто з королівської родини. Але 9 січня Єлизавета II разом з чоловіком принцом Філіпом отримала щеплення від коронавірусу Pfizer і BioNTech, і тепер сповнена рішучості повернутися до справ.

Фото: instagram.com/theroyalfamily/

Традиційно в Церемонії бере участь 1400 солдатів, 200 коней і 400 музикантів. У палаці розповіли, що парад буде водночас офіційним і сімейним заходом, і на ньому очікується присутність принца Гаррі і Меган Маркл.

"Поточний план полягає в тому, щоб парад на честь дня народження королеви пройшов в Лондоні в звичайному режимі. Його, можливо, доведеться адаптувати або скоротити залежно від того, які правила будуть діяти той час. Але є прагнення і велике бажання все це здійснити", - говорить помічник королеви.

  • Принц Філіп тим часом не горить бажанням відзначати свій 100-річний ювілей. Кажуть, що для чоловіка королеви немає нічого гіршого, і він зовсім не прагнув дожити до такого поважного віку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші