Лайм

90-річний Григорій Чапкіс виписався з лікарні і розповів про свій стан

Хореограф відновлюватиметься в домашніх умовах

Народний артист України Григорій Чапкіс виписався з лікарні - під наглядом лікарів 90-річний хореограф в цілому провів місяць. У грудні у танцюриста діагностували пневмонію, після чого він проходив лікування в різних клініках.

12 січня артист повернувся додому, правда стан його здоров'я не зовсім задовільний. "У мене зараз велика слабкість. У голові паморочиться і ноги важкі", - зізнався Чапкіс виданню "Гордон".

Григорій Чапкіс Фото: instagram.com/gregory_chapkis

Хореограф впевнений, що його самопочуття пов'язане з тим, що в лікарнях він майже не рухався. "Там не було де ходити. У коридор не випускали. Я майже весь час лежав", - говорить він.

Що стосується емоційного стану, то Чапкісу вже набагато краще. Під час перебування в лікарні хореографа долав страх смерті. "Закашлявся - і перша думка: смерть йде. Я відкриваю вікна і починаю ходити. Мені страшно. Найбільше мене чіпляє цей страх смерті", - розповідав раніше 90-річний артист.

  • Нагадаємо, що вперше Чапкіс потрапив до лікарні з двостороннім запаленням легенів в середині грудня. Перед Новим роком хореографа виписали додому під нагляд лікаря поліклініки, але він вважав стан артиста небезпечним і наполіг на повторній госпіталізації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля