Лайм

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл таємно від усіх вдруге стали батьками

Вагітність і пологи 38-річної актриси вдалося приховати від публіки

Джастін Тімберлейк підтвердив, що влітку 2020 року у нього з Джесікою Біл з'явилася друга дитина - син на ім'я Фінеас. 39-річний співак зробив зізнання в шоу Еллен Дедженерес, пише Page Six.

"Він класний і такий милий. Ніхто не спить. Але ми в захваті і дуже щасливі. Дуже вдячні", - сказав Тімберлейк.

Фото: instagram.com/jessicabiel

Подружжю вдалося зберегти вагітність в повному секреті завдяки локдауну: з початку пандемії Covid-19 вони ховалися від сторонніх очей в своєму будинку в Монтані. На пізніх термінах вагітності Джессіка Біл не публікувати в соцмережах фото в повний зріст, і про поповнення в зірковій сім'ї не здогадувалися навіть найуважніші фанати.

Тімберлейк, який 20 січня виступатиме на інавгурації обраного президента Джо Байдена, сказав, що їхній старший син Сайлас "дуже схвильований" роллю старшого брата. "Зараз йому це дуже подобається. Фін поки не може ходити або переслідувати його, тому подивимося, що буде далі", - пожартував щасливий батько.

  • Раніше про прийдешнє поповнення в родині розповіла молода дружина українського співака Віктора Павліка. Катерина Репяхова чекає малюка вже в свій день народження.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо