Лайм

"Воплі Відоплясова" на Водохреща випустили кліп, в якому купалися в ополонці голяка: відео

Олег Скрипка запрошує всіх пірнути в ополонку разом із ВВ

19 січня українці святкують Хрещення Господнє, яке завершує низку новорічних свят. До цього дня "Воплі Відоплясова" зняли кліп, в якому показали, як вони дотримуються головної традиції свята - купання в крижаному водоймищі.

Прем'єра відео на пісню "Лазня" відбулася на YouTube колективу. У ролику музиканти відриваються по повній: паряться в лазні, співають, танцюють, а в завершенні голяка стрибають в ополонку. У кліпі також можна побачити друзів Олега Скрипки - Івана Леньо з гурту Kozak System та Романа Бахарєва з Bahroma.

Шанувальники подякували рокерів за позитив і за те, що "повертаються до старого стилю". "Все як ми любимо, кліп в стилі старого рідного ВВ", "Теж звернув увагу, що ВВ повертається до старого стилю, і це дуже круто", - пишуть в коментарях під відео.

Відзначимо, що 2021 - особливий для гурту "Воплі Відоплясова", адже в цьому році колектив святкує 35 років творчої діяльності. До ювілею Олег Скрипка та інші учасники колективу готують для шанувальників багато сюрпризів, про які обіцяють розповісти вже найближчим часом.

  • Погода в Україні та перші серйозні морози цієї зими стали головними темами в ЗМІ та соцмережах. Любителі теплої погоди скаржаться на холод і з нетерпінням чекають весни. Але ж мова йде про температуру до -20 градусів. Ось 8 фото з соцмереж, після яких українські морози здадуться дуже навіть лояльними.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil