Лайм

Арнольд Шварценеггер прищепився від Covid-19, і закликав наслідувати його приклад фразою з "Термінатора"

Актор зробив щеплення не виходячи з машини

Арнольд Шварценеггер пройшов процедуру вакцинації від коронавірусу, а також закликав всіх вчинити так само. Актор та колишній губернатор Каліфорнії зробив щеплення, не виходячи зі свого автомобіля.

Весь процес вакцинації артист зняв на відео і виклав його в Instagram. "Сьогодні був хороший день. Ніколи ще я не був такий щасливий, стоячи в черзі. Якщо ви маєте на це право, приєднуйтесь до мене і запишіться на отримання вакцини", - пише Шварценеггер.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)


На кадрах актор сидить в машині, а медсестра підходить до нього і робить укол. Після завершення процедури він вимовляє знамениту фразу з "Термінатора" - "Ходімо зі мною, якщо хочеш жити".

  • Раніше британський актор Іен Маккеллен вакцинувалася від Covid-19 і поділився радістю зі своїми фанатами в соціальних мережах. 81-річний актор "Володаря кілець" порекомендував дописувачам наслідувати його приклад.
  • Роббі Вільямс заразився коронавірусом, і тепер змушений два тижні провести в ізоляції. Ось тільки карантин 46-річний співак проведе не вдома, а на розкішній віллі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита