Лайм

У канадські магазини випадково завезли банани з кокаїном - у фруктах сховали 800 тис. доз наркотику

Ящики з сюрпризом потрапили до бакалійників Келоуни помилково

У лютому 2019 року в два продуктових магазини в канадському містечку Келоуна надійшли ящики з бананами, які дуже здивували бакалійників: під фруктами лежали брикети з кокаїном. Поліція і прикордонна служба розслідували цю справу 2 роки і зробили висновок, що наркотики опинилися там помилково, пише Insider.

"Ці заборонені речовини не мали потрапити в долину Оканаган, і прибули сюди через те, що в якийсь момент на шляху їх не забрали", - розповів представник відділу по боротьбі з наркотиками.

Фото: Royal Canadian Mounted Police

У поліції вважають, що колумбійський кокаїн опинився в Келоуні через плутанину, і якби коробки не перехопили, на ринок наркотиків могло б потрапити 800 тис. доз.

"Цієї кількості контрабанди досить, щоб кожен житель міста Келоуна отримав майже 6 доз, - заявила поліція. - Ці дві конфіскації в Британській Колумбії без сумніву врятували дорогоцінні життя по всій Канаді".

  • Рибак знайшов в океані "скарб" на суму понад мільйон доларів, але законно продати його неможливо, адже це 33 кг кокаїну в брикетах.
  • Раніше подібну знахідку зробили на Маршаллових островах в Тихому океані. Там до берега прибило човен зі схованкою, в якій знаходився незаконний вантаж вартістю $ 80 мл. Відпочиваючі виявили 649 кг кокаїну в прихованому відсіку під палубою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття