Лайм

Мем з Берні Сандерсом в рукавицях перетворили в смішну ляльку і продають за величезну суму

Прихильниця політика зробила його маленьку копію в техніці кроше

Фото похмурого сенатора Берні Сандерса в рукавицях стало одним з найяскравіших моментів інавгурації Джо Байдена і обросло безліччю мемів. Тепер на онлайн-аукціоні eBay з'явилася його мила лялька ручної роботи, і її ціна за кілька днів зросла з 99 центів до 16 тис. доларів, пише CNN.

Фото: instagram.com/tobeytimecrochet/

Ляльку Берні Сандерса в техніці кроше виконала майстер в'язання гачком Тобі Кінг. Всі кошти від продажу жінка обіцяє пожертвувати програмі Meals on Wheels (Їжа на колесах), яка доставляє готові страви літнім, малозабезпеченим та маломобільним людям.

Продати ляльку на аукціоні Кінг надихнув сам сенатор Сандерс, який надрукував своє фото на толстовках і направив гроші від їх продажу організації "Їжа на колесах" в штаті Вермонт. Жінка розповіла, що виготовлення іграшки зайняло 7 годин, її розмір - 22 см, і в комплекті з нею йде невелика дерев'яна лавка.

Фото: instagram.com/tobeytimecrochet/

"Я просто дуже люблю Берні і підтримую його. Я думаю, він чудовий, - сказала 46-річна майстриня. - Та увагу, яку ми з лялькою Берні отримали, неймовірна. Мене переповнює вдячність".

Фото: instagram.com/tobeytimecrochet/

  • Цікаво, що рукавиці Берні Сандерса мають милу історію, і сам він охоче пояснив своє затишне вбрання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil