Лайм

7 зірок, які носять максимально непомітні перуки

Що таке Lace Wigs, і чому ці перуки такі популярні

У сучасному світі кожна дівчина мріє про ідеальну фігуру, шовковисту шкіру та довге волосся. Чимало хто заради цього навіть йде на кардинальні зміни - нарощує волосся або купує перуки. theLime вирішив розповісти вам про нові перуки Lace Wigs, які носять навіть світові знаменитості.

Назва Lace Wigs в перекладі означає "мереживна перука", а названа вона так через основу вироба, що дуже тонка і нагадує мереживо. При виготовленні таких перук використовують натуральне волосся, а кріпляться вони тільки в салонах краси і, що називається, намертво - самостійно зняти їх неможливо. З іншого боку, в цьому є і свій плюс - не потрібно переживати, що перука спаде у найбільш невідповідний момент. Вона максимально щільно прилягає до шкіри голови, її можна мити, укладати, робити зачіски і навіть стригти.

Давайте подивимося, хто ж із зірок віддає перевагу Lace Wigs?

Нікі Мінаж

Американська співачка Нікі Мінаж відома своїми епатажними образами. Але якщо придивитися на фото, можна побачити її з ідеально рівним волоссям то білого, то червоного, то зеленого кольору. Однак всі знають, що Мінаж - афроамериканка, і домогтися такого ідеально рівного волосся за допомогою прасок або щипців неможливо.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Barbie (@nickiminaj)

І ось на наступному фото - новий колір волосся.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Barbie (@nickiminaj)

Та й не тільки колір - на всіх фото різна довжина волосся.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Barbie (@nickiminaj)

Леді Гага

Американська співачка Леді Гага також захоплюється різними експериментами з волоссям. Тим більше, що співачці часто потрібно змінювати сценічні образи і відповідно робити зачіски до них.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Lady Gaga (@ladygaga)

Ріанна

Барбадоська співачка Ріанна любить змінювати зачіски мало не кожен день. Яскравий приклад цьому - її фото в соцмережі Instagram. Саме тому, швидше за все, в її колекції перук також є Lace Wigs.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від badgalriri (@badgalriri)

Наомі Кемпбелл

Британська супермодель Наомі Кемпбелл також неодноразово експериментувала з волоссям. Однак навіть перука Lace Wigs має свої недоліки: якщо носити її постійно, своєму волоссю не буде вистачати повітря, що веде до випадіння.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Naomi Campbell (@naomi)

Крістіна Агілера

Ще одна американська співачка, яка іноді носить Lace Wigs, це Крістіна Агілера. Навіть нашвидкуруч глянувши на її фото, можна побачити, що її волосся на різних знімках має неоднакову довжину, відтінок і густоту.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Christina Aguilera (@xtina)

Дженіфер Лопес

Актриса і співачка Дженніфер Лопес має гарне волосся від природи, але під час численних фотосесій та зйомок віддає перевагу перукам з пишними локонами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Сіара

Американська співачка Сіара, як і Нікі Мінаж, любить епатувати публіку кольором свого волосся. І судячи з усього, це перуки Lace Wigs, так як від постійного перефарбовування в екстремально яскраві кольори натуральне волосся вже давно б випало.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ciara (@ciara)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil