Лайм

Колишня дружина Армі Хаммера прокоментувала "канібальський" скандал навколо актора

Елізабет Чемберс "убита горем" через звинувачення проти колишнього чоловіка

У січні Армі Хаммер зіштовхнувся з обвинуваченнями в абьюзі і каннібалістичних фантазіях, після чого пішов з двох великих голлівудських проектів. Його колишня дружина і мати двох дітей Елізабет Чемберс вперше прокоментувала скандал в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elizabeth Chambers (@elizabethchambers)

"Протягом кількох тижнів я намагалася осмислити все, що сталося. Я вражена, убита горем і спустошена. Незважаючи на розбите серце, я буду слухати і вивчати ці делікатні питання. Я не розуміла, як багато я не знала, - написала телеведуча. - Я підтримую всіх жертв жорстокого поводження і закликаю кожного, хто відчув цей біль, звернутися за допомогою, яка необхідна для зцілення".

Чемберс попередила, що надалі відмовляється коментувати це питання, і направить всю увагу на виховання дітей.

У липні 2020 року Хаммер і Чемберс оголосили, що розлучаються після 10 років шлюбу і 13 років життя як "кращі друзі, рідні душі, партнери, а потім і батьки". Вони опублікували ідентичні заяви в Instagram, назвавши свій шлюб "неймовірною подорожжю", яка добігла кінця.

Через півроку аккаунт в Instagram House of Effie опублікував серію повідомлень нібито від Хаммера. Неперевірені повідомлення детально розповідають про сексуальні домагання і каннібалістичні фантазіях актора. Дві жінки, Пейдж Лоренца і Кортні Вучековіч, підтвердили дивні смаки Хаммера, який нібито мріяв з'їсти їхні ребра.

Репутація актора сильно постраждала, і він відмовився від ролі у фільмі Shotgun Wedding з Дженніфер Лопес і покинув серіал "Пропозиція" про створення культового фільму "Хрещений батько".

  • Раніше колишня наречена Меріліна Менсона звинуватила його в домашньому насильстві. І хоча рок-співак спростував її слова, він уже позбувся контракту з лейблом. Також музиканта прибрали з серіалів "Американські боги" і "Калейдоскоп жахів".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним