Лайм

Ми мало не плакали: Сніжана Бабкіна розповіла про труднощі, які виникли напередодні операції

Музиканта прооперують вже сьогодні

Сергій Бабкін прилетів до Відня (Австрія) на операцію. Однак хірургічна процедура могла скасуватися, якби не втрутилася дружина музиканта та харківський лікар, який діагностував співакові рідкісне захворювання очей.

Як розповіла Сніжана в Instagram Stories, напередодні операції Сергій проходив обстеження. Повернувшись в готель, він розповів дружині, що все відміняється, мовляв, лікар сказав, що перед основною операцією потрібна ще додаткова, після якої потрібно перебувати в клініці близько місяця. А музикант не може так довго чекати, адже, як він говорив раніше, "час йде на дні".

Сергій та Сніжана Бабкіни Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"Сергій прийшов засмучений, пригнічений і розповів все мені, - згадує дружина співака. - Ми мало не плакали. Ми приїхали сюди, щоб зробити щось, щоб все виправити, і ми не можемо поїхати просто так".

Тоді Сніжана наполягла, щоб Сергій знову пішов в клініку, і в кабінеті лікаря зв'язався з харківським офтальмологом. В результаті з'ясувалося, що операція, заради якої подружжя пройшли такий довгий шлях, можлива, і ніяких додаткових втручань не потрібно. Медсестра просто неправильно все перевела.

Єдине, що не вийде зробити операцію відразу на двох очах. Через три тижні подружжю доведеться знову прилетіти до Відня. "Два ока в один день зробити неможливо, як планувалося. Бабкін ж легких шляхів не шукає. Тому розтягуємо задоволення", - пожартувала Сніжана.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сніжана Бабкіна (@snezhana_babkina)

  • Раніше Сніжана Бабкіна розповіла, що різке погіршення зору спровокував вірус, який "сидить" в організмі. Інфекція спочатку вразила нирки музиканта, а потім дала ускладнення на очі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця