Лайм

Від удару позашляховика загинув український музикант Артем Язловецький - родина артиста в лікарні

ДТП сталася в Кіровоградській області

На трасі Кропивницький - Кривий Ріг в результаті аварії з позашляховиком загинув 29-річний музикант Артем Язловецький. Дружина та діти молодого артиста потрапили до лікарні.

Як пише Obozrevatel, винуватцем ДТП став водій позашляховика BMW, який виїхав на зустрічну смугу для обгону, але не впорався з керуванням на слизькій дорозі. Джип зніс з траси легку "Славуту" музиканта. Удар припав на місце водія, Язловецький помер на місці.

Фото: Facebook / Артем Язловецький

На передньому сидінні "Савути" перебувала 25-річна дружина музиканта, Анастасія. Дівчина була пристебнута ременем безпеки, який від сильного удару також став причиною серйозних пошкоджень. "Ремінь залишив сильний слід на її тілі. У неї пошкоджені внутрішні органи, відбувся внутрішній крововилив", - розповів виданню колега музиканта Олександр Котов.

Медики провели операцію, але до цього часу дівчина втратила багато крові. Близькі почали шукати донора, так як у Анастасії рідкісна група - 1-ша негативна. Сини Язловецького - хлопчики-близнюки Ілля та Кирило - відбулися струсом мозку. Водій позашляховика не постраждав.

Фото: ГСЧС Кіровоградської області

Артем Язловецький гастролював з оркестром "Легенди року" Україною та за кордоном. Грав на трубі. Останнім часом викладав у школі та в консерваторії.

  • Раніше на 34 році життя помер український музикант, цимбаліст Петро Сказків - фіналіст шоу "Україна має талант" та екс-учасник "Перкалаби". У грудні минулого року у Сказківа діагностували рак легенів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля