Лайм

Українська чемпіонка Європи з гімнастики повідомила про важкий діагноз: 21-річній Валерії необхідна операція

У дівчини є хороші шанси на одужання

21-річна українська спортсменка Валерія Юзьвяк, дворазова чемпіонка Європи з художньої гімнастики, потребує термінової операції за кордоном. За словами дівчини, лікарі діагностували у неї прогресуючу злоякісну пухлину, але шанси на одужання є.

Про це Валерія розповіла підписникам в Instagram, де також попросила про фінансову допомогу для дорогого лікування.

Фото: Instagram / Valeriia Yuzviak

"Мені поставили важкий діагноз - рабдоміосаркома. Це злоякісна агресивна пухлина, тому потрібно дороге і тривале лікування в Німеччині, - зазначила вона. - У мене дуже високий шанс на одужання, тому хочу попросити від вас підтримки та віри в мене". Суму, необхідну для лікування, дівчина назвала "дуже великою".

У коментарях до посту десятки фоловерів висловили Валерії свою підтримку. Допомогти фінансово спортсменці можна, скориставшись наступними реквізитами:

  • 5363 5420 1538 9795 (UAH), Юзьвяк Валерія Вадимівна
  • Дані для міжнародних переказів. Bank Name: Privatbank, Account Holder Name: Yuzvjak Valeryja, IBAN: UA633052990000026202898581190, SWIFT Code: PBANUA2X, Adresse: UKRAINE, Kyiv, 1D Hrushevskoho Str.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Valeriia Yuzviak (@valeriia_yuzviak)

Валерія Юзьвяк увійшла до складу збірної України в 2014 році. На Чемпіонаті Європи-2020 в Києві дівчина завоювала золото у вправі з м'ячами, срібло - у вправі з обручами та булавами, бронзу - в груповому багатоборстві. У підсумку збірна України завоювала золоту медаль в командній першості. Також Юзьвяк вигравала два срібла в командних змаганнях на Чемпіонаті Європи-2018 в Гвадалахарі (Мексика) та бронзу на Чемпіонаті Світу-2018 в Софії (Болгарія).

Фото: Instagram / Valeriia Yuzviak

Сьогодні рабдоміосаркома входить до п'ятірки найбільш частих захворювань, пов'язаних м'якими тканинами. Це злоякісна пухлина, яка розвивається з елементів поперечно-смугастої мускулатури.

Підписуйтесь також на канал theLime в Telegram.

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита