Лайм

Журнал Time назвав 100 лідерів майбутнього

Хто формує майбутнє та задає світові тренди

Американський журнал Time опублікував список лідерів майбутнього - 100 осіб, які, на думку редакції, формують майбутнє та задають тренди. До нього увійшли актори, музиканти, активісти, блогери, лікарі, режисери, бізнесмени, спортсмени та представники різних галузей медіа.

Як зазначили автори рейтингу, складався він з урахуванням рекомендацій відомих особистостей, які раніше також потрапляли до топ-100 від журналу Time.

Time 100 Next Фото: Time

У рейтинг Time 100 Next увійшли британська співачка Дуа Ліпа, режисер Хлоя Чжао, чий дебютний фільм "Земля кочівників" отримав на Венеціанському кінофестивалі "Золотого лева", зірка серіалу "Ферзевий гамбіт" Аня Тейлор-Джой, актори Джон Девід Вашингтон ("Тенет"), Ана де Армас ("Не час помирати"), тіктокер-мільйонник Чарлі Д'Амеліо та інші.

"В умовах глобальної пандемії, посилення нерівності, системної несправедливості та екзистенціальних питань про істину, демократію та саму планету люди в цьому списку дають"світлу надію", як висловився актор і режисер Лін-Мануель Міранда, який номінував поетесу Аманду Горман" - вказали в Time .

Примітно, що місце в списку також дісталося екс-кандидату в президенти Білорусі Світлані Тіхановській, яка стала єдиною представницею пострадянських країн у рейтингу Time.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця