Лайм

Дивна компанія: найнесподіваніші судді на шоу "Голос країни"

У перших сезонах шоу в якості зіркових тренерів були Діана Арбеніна, Стас П'єха, Валерія і Сергій Лазарєв

Ось уже 10 років глядачі "Голосу країни" стежать не тільки за перипетіями життя учасників, а й суддів. Проект часто критикують за те, що в якості членів журі ми бачимо одні й ті самі обличчя. Наприклад, Тіна Кароль була наставником вже у восьми сезонах, а Потап - у п'яти. Невже в Україні так мало музикантів, продюсерів та співаючих артистів? Хоча, якщо згадати перші сезони вокального шоу, питань до суддівського складу буде ще більше. theLime згадує найдивніші рішення авторів української версії проекту щодо складу "зіркових тренерів".

Діана Арбеніна

У першому та другому сезонах шоу в ролі тренера виступила російська співачка та лідер рок-гурту "Нічні снайпери" Діана Арбеніна. Крім успішної гастрольної діяльності, Арбеніна також може похвалитися авторством більше 250 пісень, більше 150 віршів, ряду оповідань та есе. Також вона захоплюється живописом.

Діана Арбеніна Фото: instagram.com/_diana_arbenina

Її підопічний Іван Ганзера став переможцем першого сезону проекту. У другому сезоні Арбеніна також виступила в ролі тренера і знову здобула перемогу: перше місце в проекті зайняв учасник її команди Павло Табаков.

Стас П'єха

Також у першому сезоні "Голосу країни" в якості тренера виступив російський співак, учасник проекту "Фабрика зірок", онук відомої радянської співачки Едіти П'єхи Стас П'єха. На момент участі в українському проекті він вже встиг записати кілька альбомів і спробувати себе в якості телеведучого.

Стас П'єха Фото: instagram.com/wolfieha

Незважаючи на свій вік, а П'єсі на момент зйомок було близько 30 років, працювати під його керівництвом погодився Арсен Мірзоян, який в підсумку посів четверте місце, але отримав потужний старт для своєї кар'єри.

Валерія

У другому сезоні шоу в 2012 році в якості зіркового тренера з'явилася російська естрадна співачка Валерія. На той момент вона вже встигла завоювати всенародну славу в РФ і країнах СНД, випустити кілька альбомів і об'їздити з гастролями півсвіту.

Валерія Фото: instagram.com/valeriya

Під її керівництвом на "Голосі країни" боролася за перемогу Ангеліна Моняк, в якій російська співачка бачила саму себе. Однак у фіналі дівчина поступилася маститому українському співакові Павлу Табакову.

Сергій Лазарєв

У четвертому сезоні "Голосу країни" зірковим тренером був російський співак, колишній учасник поп-гурту Smash! Сергій Лазарєв. На момент запису шоу він вже встиг стати успішним артистом у Росії та за її межами, записав кілька сольних альбомів і став переможцем першого сезону телевізійного конкурсу "Цирк із зірками".

Сергій Лазарєв Фото: instagram.com/lazarevsergey

До слова, Лазарєва своїм тренером обрала Анна Корсун (зараз відома як співачка Maruv ), проте вона вибула ще на етапах супербатлів. Також в команді Сергія Лазарєва була Ольга Мельник, яка зайняла 3-е місце в шоу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії