Лайм

Власник салону організував повноцінне весілля для пари безхатьків: молодята мріяли про це 24 роки

Компанія друзів зробила мрію подружжя реальністю

Весільна церемонія - часто дуже бажаний момент для молодят. Хтось вважає за краще зробити її публічною та запросити якомога більше гостей, хтось залишає ці моменти виключно для себе.

Розалін Феррер і Роммель Баско - бездомна пара з Філіппін. Обом вже за 50, вони живуть у халупі на вулиці вже 20 з гаком років і виховують шістьох дітей, пише Boredpanda. Пара заробляє на життя, збираючи пластик, метал, скло, знаходить тимчасові підробітки. З огляду на те, що родині не завжди вистачало грошей на їжу, всі ці роки про весілля не могло бути й мови.

Фото: Facebook / @rab4lovestudios

Одного разу пару помітив власник місцевої перукарні. Дізнавшись історію родини, чоловік загорівся бажанням зробити для Розалін і Роммеля щось приємне. Тоді ж він звернувся до приятелів із фотоагенства та попросив їх допомогти.

Коли ж друзі повідомили Розалін і Роммелю про плани організувати для них повноцінну весільну церемонію, пара були в захваті. Ось якою вона була.

Фото: Facebook / @rab4lovestudios

Фото: Facebook / @rab4lovestudios

Фото: Facebook / @rab4lovestudios

Фото: Facebook / @rab4lovestudios

Фото: Facebook / @rab4lovestudios

Фото: Facebook / @rab4lovestudios

Фото: Facebook / @rab4lovestudios

Великі зміни не завжди означають переїзд, нову роботу або хобі. Часом вони можуть починатися з дрібниць. Наприклад, з волосся людини. У всякому разі так вважає перукар Джейсон Шнайдман, і йому є чим це підтвердити. Ось уже кілька років він безкоштовно перетворює безхатьків на зірок Instagram: тільки погляньте на ці фото "до" та "після".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ