Лайм

Учасник з Марокко шокував вокалом глядачів "Голосу країни" та заспівав з Тіною Кароль: відео

Хлопець став останнім учасником у команді Тіни Кароль

У ніч на 1 березня в ефірі каналу "1+1" пройшов 6 випуск шоу "Голос країни-11", за підсумками якого Тіні Кароль вдалося першою зібрати свою команду учасників. До того ж співачці пощастило закрити її унікальним вокалістом з Марокко.

Марокканець Нарам Мумні - великий шанувальник вокальних талант-шоу, зокрема українського "Голосу країни". За словами хлопця, йому подобаються українська мова та українські пісні, саме тому свого часу він приїхав до Україну вчитися. Тут же вирішив стати учасником популярного проекту.

Фото: Instagram / @goloskrainy_official

На "Голос країни-11" Нарам прийшов з піснею Desert Rose співака Sting, і вмить став одним із найяскравіших учасників сезону.

"Я просто в захваті від його вокалу", "Шикарний виступ, мурашки по шкірі", "Шок. Просто шок. Він неймовірно крутий", - поділилися враженнями глядачі проекту в Instagram. Схожа реакція спостерігалася і в залі.

До Нарама повернулися троє суддів - Надя Дорофєєва, Тіна Кароль та Олег Винник, і після довгих роздумів хлопець обрав своєю наставницею Тіну Кароль. Манера співу Нарама здалася іншим суддям настільки близькою до стилю Тіни Кароль, що їм запропонували заспівати разом.

Фото: Instagram / @goloskrainy_official

Так глядачі шоу "Голос країни" почули першу спільну пісню співачки та її підопічного. Як припустили в соцмережах, це не останній їхній дует.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також