Лайм

Учасниця поп-групи Girls Aloud розповіла про смертельний діагноз - лікарі дали їй кілька місяців

Співачка Сара Хардінг вперше розповіла про хворобу в серпні 2020 року

Солістка британської поп-групи 2000-х Girls Aloud Сара Хардінг знаходиться у термінальній стадії раку молочної залози. Про це йдеться в її мемуарах "Почуй мене", пише BBC.

"У грудні мій лікар сказав, що майбутнє Різдво, ймовірно, буде моїм останнім, - написала 39-річна Хардінг. - Я не хочу точного прогнозу, просто хочу розради і безболісності. Намагаюся жити і насолоджуватися кожною секундою мого життя, якої би довжини воно не було. Я зараз на тій стадії, коли не знаю, скільки місяців мені залишилося".

Фото: Getty Images

У грудні Хардінг розповіла, що її рак грудей поширився на інші органи. Також співачка перенесла сепсис, коли проходила лікування. Лікарі ввели її в штучну кому і помістили на штучну вентиляцію легенів.

Учасниця Girls Aloud вперше розповіла про свій діагноз у серпні 2020 року. Вона сказала The Times, що через пандемію відкладала відвідування лікаря, коли у неї вперше з'явилися симптоми. Тепер вона сподівається, що її історія спонукає інших вчасно звертатися за допомогою.

Хардінг прославився у 2002 році як учасниця реаліті-шоу Popstars: The Rivals, метою якого було створити популярну групу. Вона досягла фіналу і стала частиною Girls Aloud разом із Шеріл Коул, Ніколою Робертс, Надін Койл і Кімберлі Уолш. Група випустила кілька хітів і в 2007 році Книга рекордів Гіннесса назвала її "найуспішнішою групою з реаліті-шоу".

  • Раніше Шеннен Доерті розповіла про боротьбу з раком грудей на 4 стадії. Актриса "Зачарованих" і" Беверлі-Хіллз 90210" підводить підсумки свого життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит