Лайм

Ріанна купила розкішний особняк майже за $14 млн - як виглядає новий будинок співачки

Співачка оселилася по сусідству з Полом Маккартні

Купівля житла для знаменитостей - не дуже визначна подія. Чого не скажеш про фанатів, які завжди люблять заглянути у гості до своїх кумирів, хоч і віртуально. Шанувальники Ріанни зрадіють, дізнавшись, що співачка придбала новий особняк, і фотографії будинку вже можна подивитися у мережі.

Знімки маєтку співачки опублікувало видання TMZ. Двоповерховий будинок, площею понад 700 квадратних метрів, розташований у Беверлі-Хіллз (США). У ньому 5 спалень та 7 ванних кімнат, власний спортзал, гардеробна, а також шикарна величезна кухня. Будинок відрізняється вишуканим дизайном, який поєднує у собі сучасні та традиційні елементи.

Фото: Backgrid

На території, яка перевищує 2 тисячі квадратних метрів, є відкритий внутрішній двір з терасою, зона для барбекю, басейн зі спа-салоном. За свій новий маєток R'nB-співачка віддала кругленьку суму - $ 3,8 млн.

Фото: Backgrid

Сусідами Ріанни стали колишній учасник британського гурту The Beatles Пол Маккартні та співачка Мерайя Кері, правда остання здає свій маєток в оренду, пише Daily Mail.

Видання зазначає, що раніше будинок належав Мері Шелдон, дочці американського письменника Сідні Шелдона. Згодом його придбав Деніел Старр, заплативши за нього $4,3 млн, та зробив там дорогий ремонт. Потім він виставив особняк на продаж за $15 млн, але, схоже, для зіркової покупниці зробив непогану знижку.

Фото: Backgrid

Фото: Backgrid

Фото: Backgrid

Фото: Backgrid

Фото: Backgrid

Фото: Backgrid

Фото: Backgrid

Фото: Backgrid

  • Читайте також на theLime, як користувачка TikTok записала цікаве відео про те, у яких будинках до своєї популярності жили співачка Аріана Гранде, актор Джон Траволта та інші знаменитості. Автор ролика порівняла помешкання зірок до слави з їхніми нинішніми володіннями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували