Лайм

Як у "Дизель Шоу" грає нова актриса: перші сценки з Юлією Мотрук

У новому сезоні до команди приєдналася зірка проектів "Кварталу 95"

5 березня відбулася прем'єра весняного сезону гумористичної програми "Дизель Шоу". У свіжих випусках до команди приєдналася нова актриса - гумористка Юлія Мотрук, зірка проектів "Країна У", "Казки У" та інших.

Дебютним виходом на сцену для Мотрі (так її називають колеги) стала сценка, присвячена 8 березня. У ній Юлія зіграла одну з подружок п'яної дружини, яку чоловік забирає з нічного клубу.

Фото: instagram.com/motrya_mo

Глядачі привітали "дизелів" з "поповненням" та відзначили, що "колоритна" артистка відмінно вписалася у колектив. "Класно. Тепер буде розбавлення у жіночих ролях Дизель шоу. Ви супер. Удачі та творчих успіхів", "Юлька - вогонь. Сподіваюся бачити її частіше", "Ви дуже колоритна актриса, молодець! Таких в Дизелі не вистачало", - пишуть шанувальники шоу.

У наступному випуску "Дизель Шоу" Юлія Мотрук зіграла провідницю - у номері про подорож в українських поїздах, яка завжди загрожує сюрпризами.

"Навіть якщо пощастило купити квиток на нижню полицю, не поспішайте радіти! Надія пасажирів на міцний сон різко розсіюється, коли в купе заходить вона - Галя! Але не одна, а разом з чоловіком Толею, вареними яйцями у судочку та скандальною вдачею. Що означає фраза "Толя, рука, гіпс, Галя"? І на які хитрощі піде хабалка, щоб роздобути місце на нижній полиці - дивіться в цьому номері", - сказано в описі під роликом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії