Лайм

Лесі Нікітюк освідчилися в ефірі популярного шоу: відео

В анонсі нового випуску показали кадри хвилюючого моменту

У суботу, 20 березня, на телеканалі "1+1" покажуть третій випуск шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл". У новому епізоді за звання найкращого пародиста боротиметься пара народних улюбленців - телеведуча Леся Нікітюк та співак Павло Зібров.

Зірка "Орла і решки" приміряє образ Адель та вийде на сцену під знаменитий хіт співачки Hello, а в кінці випуску її чекає сюрприз - пропозиція руки і серця. Про це сказано в анонсі нового випуску "Ліпсінк батл".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @lipsyncbattle_ua


На кадрах ролика видно, як після виступу Нікітюк із зали виходить молодий чоловік з букетом та підходить до Лесі. Він стає перед зіркою на одне коліно й протягує каблучку. Ведуча в цей момент ледь не плаче, а ошелешений Потап від подиву тримається за обличчя. Чи справжня ця пропозиція або постановка - глядачі дізнаються вже цієї суботи.

Фото: instagram.com/1plus1_ua

Фото: instagram.com/1plus1_ua

У батлі з Лесею Нікітюк битиметься Павло Зібров в образі Фредді Меркьюрі. Підтримати артиста прийде його дружина Марина, і він в черговий раз зізнається їй у коханні.

Леся Нікітюк/Адель Фото: instagram.com/1plus1_ua

Павло Зібров/Фредді Меркьюрі Фото: instagram.com/1plus1_ua

  • У другому випуску шоу "Ліпсінк батл" свої перевтілення показали Юрій Горбунов та Григорій Решетник, Наталія Холоденко і Євген Клопотенко, Маша Єфросиніна та Олена Кравець. Актриса студії "Квартал 95" приміряла образ Тіни Тернер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір