Лайм

Солістка YUKO представила перший сольний кліп для дорослих і розчарувала фанатів

Шанувальники не оцінили нове амплуа Юлії Юріної

У грудні група YUKO припинила своє існування, і вже через 3 місяці її солістка Юлія Юріна випустила дебютний сольний міні-альбом і кліп "Молоко". На жаль, більшості фанатів проект співачки категорично не сподобався, і на YouTube кількість лайків під відео 18+ в два рази поступається числу негативних реакцій.

Фото: кадр з кліпу "Молоко"

"Щоб почути мене справжню - досить прослухати мій новий міні-альбом "Онліфан". Дуже часто чужі думки, смаки, стереотипи, очікування не дають нам почути самих себе, зрозуміти що нам нав'язане оточуючими, друзями або батьками, а що дійсно подобається. Я зрозуміла що довгий час намагалася догодити всім, окрім себе. Свої смаки я ховала в папку "гілті плежа", від чого дуже сильно втомилася і не хочу нікому нічого більше доводити, - написала Юріна в Instagram. - Я хочу жити так як хочу, навчитися бути чесною з собою і розважатися. Вам може це подобається, а може і не подобається, але я така на шляху до себе і власної свободи".

У кліпі "Молоко" Юріна танцює тверк, обливається білою рідиною і співає невигадливі куплети про віскі, репера Тіму Білоруських і секс.

Фанати YUKO в коментарях відзначили, що тепер Юріна наслідує російських поп-виконавців і втратила автентичність.

"Іспанський сором. Калька на російську попсу, яка сама є калькою. Чисто лайк в ТікТок від пубертатних прищів. Це не про творчість, а про хайп", - пишуть в коментарях. - "Будемо спостерігати далі, але поки це виглядає як відкат щодо рівня минулих проектів". "Після проекту Юко - таке? Якщо це не стьоб і не висміювання, тоді повний провал".

Група YUKO виникла на проекті "Голос країни", де вокалістка Юлія Юріна і мультиінструменталіст Стас Корольов були учасниками команди Івана Дорна. У лютому 2019 колектив дійшов до фіналу Національного відбору на Євробачення. За 4 роки існування вони випустили два альбоми, виступили на різних фестивалях і завоювали любов публіки поєднанням українського фолку та енергійної електронної музики.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля