Лайм

Український кореспондент зробив пропозицію дівчині у прямому ефірі вечірнього випуску новин: відео

До організації освідчення приєдналася команда телеканалу

Кореспондент ITV Вадим Мороз з міста Рівне зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині Олесі Джум, яка працює з ним на телеканалі. Красиве освідчення відбулося у прямому ефірі вечірнього випуску новин.

Закоханий журналіст вийшов на зв'язок зі студією, перебуваючи на даху приміщення. Однак через "несправності" зі звуком він не зміг вести репортаж. Тоді на допомогу коханому прийшла Олеся, принісши йому мікрофон. Саме в цей момент вся область почула зворушливе зізнання.

"Ніколи не вірив, що життя може розділитися на "до" та "після". Але, зустрівши тебе, це дійсно так: є межа, коли ми були не знайомі і є межа, коли немає ні тебе, ні мене, а є тільки ми разом. Олеся, я кохаю тебе і хочу, щоб у нас було все чудово. Я хочу, щоб ми разом зустрічали ось такі заходи сонця, світанки. Я хочу, щоб ти стала моєю дружиною", - сказав закоханий журналіст.

Вадим став на одне коліно і зі словами "Ти вийдеш за мене?" простягнув коробочку з каблучкою. Дівчина так розчулилася, що змогла тільки махнути головою. Після позитивної відповіді хлопець вдягнув прикрасу на палець і обняв вже свою наречену.

Фото: Кадр з відео

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку