Лайм

В мережі пишуть про смерть репера DMX від передозування - що відомо про його стан

Музикант перебуває в комі вже тиждень

У мережі з'явилися чутки про смерть репера DMX, якого госпіталізували 2 квітня після передозування наркотиків. Представник музиканта спростував цю інформацію і розповів про його стан.

Фото: instagram.com/steverifkind/

"Припиніть поширювати чутки. Він все ще живий - і він все ще знаходиться на апараті життєзабезпечення", - сказав Стів Ріфкінд в Instagram.

Легендарний репер, справжнє ім'я якого Ерл Сіммонс, знаходиться в лікарні після передозування наркотиків, яке викликало інфаркт. Він був позбавлений кисню 30 хвилин, поки медики намагалися його реанімувати. Джерела повідомили, що артист перебуває у вегетативному стані і може не вижити через "легеневу і мозкову недостатність".

48-річний DMX - один з найуспішніших реперів США, і шість його альбомів з семи дебютували на першій сходинці хіт-параду Billboard 200. Він також знявся в декількох фільмах, найвідоміші з яких - "Ромео повинен померти", "Наскрізні поранення" , "Від колиски до могили", "Ніколи не вмирай на самоті".

DMX раніше відкрито говорив про пристрасть до креку, яка почалася в 14 років. Він також стверджував, що страждає біполярним розладом.

  • Колишній чоловік Вітні Х'юстон розповів про наркотики, які вбили його сина. Боббі Браун-молодший помер від передозування всього через 5 років після того, як через наркотики померла його сестра - дочка Вітні Х'юстон Крістіна Боббі Браун.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля