Лайм

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва знову стали батьками - у пари народилася третя спільна дитина

Для співака ця дитина стала сьомою

Валерій Меладзе став батьком всьоме. Третя спільна дитина співака та Альбіни Джанабаєвої з'явилася на світ днями, про що повідомив сам виконавець. Колишня учасниця "ВІА Гри" новиною ділитися поки не поспішає.

Як пише Starhit, 55-річний артист розповів про поповнення в родині під час зйомок 1/8 фіналу КВН. У зірковой пари народилася дочка, ім'я якої поки тримається в секреті. Дівчинка з'явилася на світ в одному з московських пологових будинків.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе Фото: instagram.com/albinadzhanabaeva

Про вагітність 42-річної Альбіни стало відомо в середині березня. До цього співачка приховувала свій цікавий стан. Коли вже великий живіт неможливо було приховати, Джанабаєва розповіла про майбутнє поповнення у соцмережах. Артистка опублікувала фотографію, на якій постала з новою фігурою і написала: "В очікуванні".

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва, які одружилися у 2014 році, також виховують двох спільних синів: 17-річного Костянтина та 6-річного Луку. У співака є ще троє дітей від попереднього шлюбу: 30-річна Інга та 19-річні близнюки Софія таі Аріна. У 1990 році у пари народився хлопчик, але помер через 10 днів.

  • Раніше Віра Брежнєва показала, як виросли дві її дочки Соня та Сара. У 39-річної співачки та її чоловіка Костянтина Меладзе все ще немає спільних дітей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші