Лайм

Ольга Бузова похвалилася умінням тікати від роботи в окупований Крим - здається, в "чорному списку" Мінкульту ще є місце

Співачка й телеведуча провела вихідні в Євпаторії

Російська телеведуча та поп-співачка Ольга Бузова похвалилася в Instagram свіжими фото з окупованого Криму. У коментарях до фотографій знаменитість пораділа тому, що вміє втекти від роботи та відпочити. До слова, в так званому чорному списку Мінкульту України ще є місце.

На особистій сторінці у соцмережі Бузова поділилася фотографією з місцевого готелю, а також показала, як годує хлібом птахів на Лебединому озері в Євпаторії (чого, як відомо, орнітологи робити категорично не радять).

Примітно, що це не перший приїзд Бузової на окупований Росією півострів. Раніше співачка з'являлася там з концертами та проводила вихідні. Відповідно, її не турбує той факт, що кожен подібний візит є порушенням закону України і фактичною згодою з агресивною політикою Кремля.

Згідно з останньою інформацією Мінкульту, до списку заборонених діячів культури на сьогоднішній день внесені 150 імен. Як вже зазначалося вище, Ольги Бузової в переліку небажаних осіб все ще немає.

  • Читайте також на theLime, як у Київському університеті культури вирішили розіграти квитки на концерт російського співака Моргенштерна, але самі ; студенти ідею cприйняли так собі. Ну просто анекдот про пральню.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків