Лайм

Авто принца Вільяма і Кейт Міддлтон продадуть на аукціоні - як виглядає королівський Range Rover

Сім'я отримала елітний позашляховик після народження свого первістка

Розкішний Range Rover герцога і герцогині Кембриджських виставили на аукціон Bonhams, пише журнал People.

У 2013 році компанія Land Rover представила VIP-авто для особистого користування Вільяма і Кейт, а в 2020-му його продали приватному власнику. Тепер машину збираються перепродати за 56000 доларів (1,5 млн грн).

"Королівська родина була пов'язана з британською автомобільною компанією протягом 70 років, і багато її високопоставлених членів сідали за кермо різних моделей Land Rover", - йдеться в повідомленні Bonhams.

Елітне авто моделі Vogue SE доставили Вільяму і Кейт в рік народження принца Джорджа, тому воно має ряд додаткових функцій безпеки. Воно оснащене комфортабельним шкіряним салоном кольору мигдалю і еспресо, а також додатковими функціями і аксесуарами, включаючи підігрів сидінь, панорамний скляний дах, бічні сходинки і холодильник для напоїв. Також колишній королівський автомобіль зберіг свій оригінальний номерний знак.

У королівської родини є велика колекція британських автомобілів, включаючи ексклюзивний лімузин Bentley королеви Єлизавети і улюблений Aston Martin DB6 принца Чарльза, який Вільям і Кейт позичили в день свого весілля у 2011 році. До переїзду в США принц Гаррі і Меган Маркл помічали в класичному Jaguar E-Type: розкішне авто відвезло їх на весільну вечірку у 2018 році.

Bentley State Limousine Фото: Wikipedia

Aston Martin DB6 Фото: Wikipedia

Jaguar E-Type Фото: Wikipedia

  • Принц Філіп також був великим шанувальником Land Rover. Він 18 років працював над кастомними Land Rover Defender TD 130, яка 17 квітня доставив його труну в каплицю Святого Георгія у Віндзорському замку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші