Лайм

Переможець "Голосу країни-11" похвалився успіхами після шоу: фото

Сергій Лазановскій готується до першого концерту

Сергій Лазановскій став відомий завдяки участі у вокальному шоу "Голос країни-11", яке він у підсумку виграв. Сьогодні хлопця впізнають на вулицях, просять про спільні фото та чекають його сольних виступів.

Після фіналу проекту 25-річний переможець повернувся до свого рідного села Попельники в Івано-Франківській області, де його зустріли як справжню зірку.

Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Перехожі беруть у нього автографи, роблять селфі, надсилають арт-фотографії, а Сергій у свою чергу готує для односельчан сюрприз - 4 травня Лазановскій дасть безкоштовний концерт у Попельниках. А 8 числа переможець "Голос країни-11" виступить у місті Снятин.

Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Сьогодні вокаліст щосили готується до своїх перших сольних виступів, а днями разом з суперфіналістом "Голосу карїні" Темою Павучеком дав прес-конференцію, де відповів на питання журналістів.

Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Сергій в минулому актор, але на даний момент залишив цю професію заради музики. Любов до пісні хлопцю привила мама, і його мрією завжди було заспівати з нею на великій сцені. На "Голос країни-11" Лазановскій прийшов після того, як виклав відео з мамою під назвою "Мамина коса", і воно почало набирати популярність. У коментарях користувачі порадили співакові спробувати свої сили на проекті.

До перемоги на "Голосі країни" Сергія Лазановского привела тренер-дебютант Надя Дорофєєва, якого вона називала "душею" своєї команди. Співачка так хотіла, щоб хлопець став її підопічним, що пообіцяла приїхати до нього в село. Можливо, приводом для цього стане перший концерт вокаліста у Попельниках.

Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також