Лайм

Пара вирішила побудувати у дворі басейн і знайшла кістки доісторичних тварин

Кістки могли пролежати в землі з останнього льодовикового періоду

Сімейна пара з Лас-Вегаса вирішила встановити у дворі нового будинку басейн і зробила дивовижне відкриття. Під час підготовчих робіт на ділянці викопали набір кісток віком до 14 000 років, пише Las Vegas Review-Journal.

Фото: KTNV Channel 13 Las Vegas

Страшна знахідка на глибині 1,5 метрів налякала власників будинку, оскільки спочатку вони запідозрили кримінал. На місце будівництва прибула поліція, і експертиза встановила, що кістки належали не людині, а їх вік може перевищувати 13 тисяч років.

"Коли робітники почали копати, ми пожартували: "Добре б вони знайшли тут динозавра, і він "заплатив" би за наш басейн"", - сказав Метт Перкінс. Чоловік не підозрював, що його слова виявляться майже пророчими.

Власники ділянки зв'язалися з Науковим центром Невади, співробітники якого оглянули знахідку і визначили, що кістки, ймовірно, належали коню або іншій великій тварині. Вони сказали, що рештки могли перебувати в землі 14 тисяч років - з останнього льодовикового періоду.

Фото: KTNV Channel 13 Las Vegas

Зараз Перкінс планує дістати кістки з землі і передати їх ученим, щоб нарешті закінчити свій басейн.

  • Команда саперів зібралася знешкодити гранату часів Другої світової, але замість неї знайшла іграшку для дорослих. Знахідка в лісі виявилася більш ніж безпечною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою - дівчина підтвердила стосунки з відомим виконавцем - фото