Лайм

В Індії Covid-19 підхопили леви: співробітники місцевого зоопарку вчасно помітили симптоми

Зараз здоров'ю тварин вже нічого не загрожує

Вісім левів, які живуть у зоопарку міста Хайдарабад (Індія), підхопили коронавірус, і це перший подібний випадок після захворювання тигрів у зоопарку Бронкса (Нью-Йорк, США) в квітні минулого року.

Як пише Times Of India, наприкінці квітня ветеринари зоопарку помітили у тварин симптоми, які нагадували Covid-19: леви втратили апетит, у них почалися виділення з носа, кашель. Фахівці взяли мазки та відправили їх на аналіз. Тести на коронавірус виявилися позитивними.

Фото: Pixabay

"Після зоопарку в Бронксі, де вісім тигрів і левів отримали позитивний результат на Covid-19, таких випадків ніде не було зареєстровано", - вказав у розмові з виданням глава Центру досліджень дикої природи Шіріш Упадхайе.

Зараз тварини ізольовані та перебувають під наглядом лікарів, почувають леви себе добре. Фахівці також намагаються встановити джерело зараження, і серед найбільш вірогідних версій - працівники зоопарку та жителі будинків, розташованих поблизу.

  • В Індії спалах коронавіруса призвів до надзвичайно складної ситуації. Щодня в країні помирають тисячі людей, хворіють - сотні тисяч. У Нью-Делі та інших містах вже кілька днів поспіль горять похоронні вогнища - вдень і вночі померлих спалюють просто на вулицях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі