Лайм

Як на "Євробаченні-2021" виступила Мальта - кажуть, у співачки Destiny всі шанси перемогти

У 2015 році співачка вже перемагала на дитячій версії конкурсу

Увечері 18 травня в Роттердамі (Нідерланди) проходить перший півфінал "Євробачення-2021", під час якого виступають перші 16 учасників пісенного конкурсу. Заключним номером вечора став виступ співачки Destiny (Мальта), яку називають однією з ймовірних переможниць цього року.

Destiny виступила з піснею Je Me Casse, якій букмекери пророкують впевнене проходження до фіналу, а в цілому прогнозую місце в трійці лідерів за підсумками конкурсу. Як виступила виконавиця - далі в матеріалі.

Фото: Канал СТБ

Destiny (повне ім'я - Дестіні Чукуньере) почала співати у 9 років, часто брала участь у різних конкурсах, але справжня слава прийшла до виконавиці завдяки перемозі у дитячому "Євробаченні" в 2015 році, де вона встановивила рекорд за кількістю отриманих балів. Також вокалістка брала участь у талант-шоу Britain's Got Talent та у другому сезоні мальтійської версії шоу "Х-фактор".

Фото: Канал СТБ

Фото: Канал СТБ

Для участі у "Євробаченні-2021" Destiny підготувала танцювальну композицію Je Me Casse, завдяки якій довгий час займала перший рядок у таблиці букмекерів.

  • Перший півфінал "Євробачення-2021" стартував о 22:00 за Києвом. В Україні трансляції з Роттердама ведуть канали СТБ і UA: Перший. На каналі СТБ ефір коментує ведучий Національних відборів Сергій Притула.
  • Дивіться також на theLime, як в першому півфіналі "Євробачення-2021" виступила представниця Росії з піснею, з-за якої отримувала погрози.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також