Лайм

Школа в США зробила випускні фото учениць "скромнішими", і тепер над нею сміється весь світ

Вчителі внесли у шкільний альбом "непомітні правки"

Середню школу Бартрам-Трейл у Флориді (США) висміюють і критикують за редагування фотографій 80 учениць у випускному альбомі. Майстри фотошопу постаралися зробити їх більш скромними, додавши одяг на груди і плечі дівчат, пише BBC.

Фото: Bartram Trail High School

Зміни внесли без дозволу учениць. Вчителі вирішили, що фотографії порушують дрес-код, і мають бути відредаговані. Примітно, що фото хлопчиків в альбомі чіпати не стали, хоча на деяких вони позували біля шкільного басейну в плавках.

Фото: Bartram Trail High School

Учениць засмутили зіпсовані фото, і деякі з них звинуватили школу в сексизмі.

"Це подвійні стандарти. Вони подивилися на нас і вирішили, що навіть трохи голої шкіри - сексуально. А потім вони подивилися на хлопчиків, на фотографії команди з плавання та інші спортивні фотографії, і подумали, що це нормально. Це дійсно засмучує, і від цього ніяково", - сказала 15-річна учениця школи Райлі О'Кіф.

Фото: Bartram Trail High School

Провальний фотоальбом обійшовся батькам учнів у 100 доларів. Зустрівши критику, школа погодилася повернути гроші всім незадоволеним.

Фото: Bartram Trail High School

Фото: Bartram Trail High School

Дрес-код школи на 2020-2021 навчальний рік свідчить, що топи і сорочки дівчаток мають повністю закривати плечі, бути скромними і не відволікати. "Надмірний макіяж" не дозволений, і всім учням заборонено носити "екстремальні зачіски".

  • Молода мама знайшла в роті сина "дірку" і примчала до лікарні - проблему вирішили за 30 секунд. В паніці жінка вирішила, що у її дитини раптово з'явилося вовча паща.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також