Лайм

"Поліцейській академії" - 37 років: як сьогодні виглядають головні актори комедії

Як змінилися Стів Гуттенберг, Кім Кеттролл та інші

Навесні 1984 року в США відбулася прем'єра комедійного фільму "Поліцейська академія". Завдяки колоритним персонажам, дотепним жартам та безглуздим ситуаціям ця картина залишається популярною досі. theLime згадав, як через 37 років виглядають її головні герої.

Сюжет комедії розповідає про те, що новий мер міста Мері Сью Біл видала указ, згідно з яким в поліцейську академію почали приймати всіх бажаючих, незалежно від фізичних даних. Тепер ні зріст, ні вага, ні стать, ні освіта, ні слабке здоров'я не стануть перешкодою для вступу в академію. Навколо цього і зав'язуються події фільму.

Курсант Кері Махоуні - Стів Гуттенберг (62 роки)

Один з головних героїв "Поліцейської академії" - курсант Кері Махоуні, якого зіграв Стів Гуттенберг. Ця роль зробила його справжньою зіркою 80-х років, однак в той же час він став заручником свого комедійного образу. На сьогоднішній день актор рідко знімається в кіно, але пише сценарії і продюсує деякі проекти.

Фото: Pinterest

Курсант Карен Томпсон - Кім Кеттролл (64 роки)

Роль коханої Кері Махоуні зіграла маловідома на той момент актриса Кім Кеттролл. Після ролі в комедії її помітили і незабаром дівчина стала справжньою зіркою серіалу "Секс у великому місті".

Фото: Pinterest

Лейтенант Таддеуш Харріс - Джордж Бейлі (76 років)

Джордж Бейлі зіграв істеричного і злопам'ятного лейтенанта, який будує підступи новобранцям академії. Зараз актор вже не знімається в кіно, а є керівником "Фонду Дітей Світла", який допомагає дітям з онкологічними захворюваннями.

Фото: Pinterest

Глава Академії Ерік Лассард - Джордж Гейнс (помер в 2016 році)

Джордж Гейнс зіграв добродушного керівника академії, якого, незважаючи на наївність і часом навіть деяку дурість, дуже любили і поважали курсанти. Актор помер у віці 98 років в 2016 році.

Фото: Pinterest

Сержант Деббі Каллахан - Леслі Істербрук (71 рік)

Це одна з небагатьох героїнь, присутніх у всіх частинах "Поліцейської академії". Сексуальна володарка пишних грудей, яку зіграла Леслі Істербрук, зводила з розуму не тільки кіношних новобранців і ветеранів академії, а й всю чоловічу частину глядачів. Актриса продовжує зніматися в кіно і по цей день.

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Євробаченні-2024" переміг представник Швейцарії Nemo - alyona alyona та Jerry Heil посіли третє місце у фіналі