RU  UA

Дізнатися

Кажуть, Єлизавета II не задоволена ім'ям дочки принца Гаррі - чому це схоже на фейк

Герцог та герцогиня Сассекські назвали спадкоємицю на честь королеви

Ім'я новонародженої дочки принца Гаррі та його дружини Меган Маркл викликало подив у британців. Преса здивувалася, що пара назвала дівчинку на честь Єлизавети II, адже останнім часом у них були напружені стосунки. ЗМІ пишуть, що ім'я нібито не сподобалося і самій королеві.

Як повідомляє Daily Mail з посиланням на королівського експерта Анджелу Левін, Її Величність незадоволена, що дівчинку назвали Лілібет Діана Маунтбаттен-Віндзор, враховуючи недавнє скандальне інтерв'ю.

Єлизавета II та принц Гаррі Фото: instagram.com/theroyalfamily

Справа в тому, що Лілібет - дуже особисте прізвисько для Єлизавети II. Воно було дано їй королем Георгом V, її дідом, оскільки вона не могла вимовити своє ім'я в ранньому дитинстві. Так її називав тільки її чоловік принц Філіп, поки не помер в цьому році.

"Після того, що сталося, я думаю, що вона відчайдушно нещасна, тому що вони були дуже грубі з нею. Не думаю, що це хороша ідея. Я думаю, це досить грубо по відношенню до Її Величності королеви, - говорить експерт. - це було дуже особисте прізвисько від її чоловіка, який помер недавно. Принц Чарльз ніколи б не став називати свою матір Лілібет. Він ніколи не використовував його - це було особливе ім'я, особливо для герцога Единбурзького".

Принц Гаррі та Меган Маркл Фото: instagram.com/theroyalfamily

У свою чергу, друг принца Гаррі стверджує, що перш ніж так назвати дочку, герцог просив благословення у своєї бабусі, королеви Єлизавети II. "Він дуже любить і поважає свою бабусю. Для Гаррі ці два імені дуже важливі та значущі", - сказав він виданню Vanity Fair.

Друга частина імені, Діана, була вибрана на честь покійної бабусі дівчинки та матері принца Гаррі, принцеси Уельської.

Лілібет Діана народилася 4 червня. Дівчинка стала 11-й правнучкою британської королеви та восьмим членом королівської сім'ї в черзі на британський престол.

  • Принц Гаррі і Меган Маркл також виховують сина Арчі, якому 6 травня виповнилося два роки. На честь дня народження первістка герцоги Сассекські показали фотографію іменинника, на якій він стоїть спиною до камери і тримає велику зв'язку повітряних кульок.
  • Про другу вагітність Меган Маркл пара оголосила 14 лютого. Це була символічна дата, адже в той день, рівно 37 років тому, принцеса Діана оголосила, що вагітна принцом Гаррі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей