Лайм

Онук королеви Єлизавети II розлучився з дружиною після 13 років шлюбу

Колишнє подружжя виховує двох дітей

Онук британської королеви Єлизавети II Пітер Філіпс, син її єдиної дочки принцеси Анни, офіційно розлучився з дружиною Отам Келлі. Він став першим зі свого покоління членів королівської сім'ї, що зважилися на розірвання шлюбу.

Про намір розлучитися пара повідомила у лютому 2020 року, а 14 червня 2021-го вони оголосили, що всі фінансові аспекти їх шлюборозлучного процесу схвалені Вищим судом Лондона, пише People.

Пітер Філіпс і Отам Келлі Фото: Getty Images

"Хоча це сумний день для Пітера і Отам, вони як і раніше ставлять благополуччя та виховання своїх чудових доньок Савани і Айли на перший план, - йдеться в заяві пари. - І Пітер, і Отам задоволені тим, що мирно вирішили питання з дітьми, турбота про яких стояла на чолі їх думок і рішень".

Пітер та Отам познайомилися у 2003 році на Гран-прі Формули-1 в Монреалі, а одружилися у 2008 році в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. Колишнє подружжя виховують дочок Саванну (10 років) та Айлу (9 років).

  • Тим часом онук Єлизавети II принц Гаррі та його дружина Меган Маркл вдруге стали батьками - у пари народилася дочка. Дівчинку назвали на честь прабабусі - Лілібет Діана Маунтбаттен-Віндзор (королеву в родині називали Лілібет).

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil