Лайм

Батько проїхав 500 тисяч км у пошуках викраденого сина і знайшов його через 24 роки

Го Гонтан став знаменитістю у Китаї, а його історія лягла в основу фільму

Китаєць Го Гонтан возз'єднався зі своїм сином через 24 роки після його викрадення. Весь цей час батько не припиняв пошуки і проїхав понад 500 тисяч км по всій країні, пише BBC.

Го Гонтан в 2010 році Фото: CFP

У 1997 році хлопчика викрали торговці людьми перед будинком у провінції Шаньдун. Після цього Го об'їздив на мотоциклі більше 20 провінцій, слідуючи за наведеннями. Чоловік багато разів потрапляв у ДТП, зламав кілька кісток і навіть зіштовхнувся з бандитами. На пошукову місію батько витратив усі свої заощадження, йому доводилося спати під мостами і просити грошей на їжу і бензин. Також Го став поважним членом організації зниклих без вести і допоміг семи батькам возз'єднатися зі своїми викраденими дітьми. Історія Го лягла в основу фільму "Lost and Love" (2015), головну роль в якому зіграв знаменитий гонконгський актор Енді Лау.

Поліції вдалося встановити особу сина Го за допомогою аналізу ДНК. Пізніше були заарештовані двоє підозрюваних. 24 роки тому жінка на прізвище Тан помітила хлопчика, який грався біля будинку. Вона схопила його і віднесла на автобусну зупинку, де її чекав партнер. Злочинці вирушили в сусідню провінцію Хенань і продали його там. Саме в Хенані, де проживає 99,365 млн осіб, і був виявлений син Го.

"Тепер, коли моя дитина знайшлася, все буде тільки щасливим", - сказав батько репортерам.

Зустріч Го Гонтана з сином Фото: min.new

Дружина Го Гонтана зустрічає сина через 24 роки після викрадення Фото: min.new

У Китаї викрадення дітей є великою проблемою. За оцінками, щорічно близько 20 000 дітей стають жертвами торговців людьми. Багатьох продають на усиновлення як всередині країни, так і за кордоном.

  • Господар влаштував своєму вмираючому собаці останню подорож у гори. Це історія, від якої стискається серце і неможливо стримати сліз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації