Лайм

Біллі Айліш знялася для Vogue і у фанів знайшлися питання. Головне - чому все так погано з обличчям?

Нові кадри зі співачкою вийдуть у серпневому випуску журналу

Біллі Айліш стала зіркою свіжого випуску австралійського Vogue, але трохи розчарувала шанувальників. Співачку розкритикували за відсутність хоч якихось емоцій на обличчі, яке не змінюється від кадру до кадру.

Фотографії, які увійдуть до серпневого номера, вже з'явилися на сайті журналу. Для свіжого випуску 19-річна знаменитість не тільки позувала, а й поділилася своїми роздумами про життя, про непросту долю Брітні Спірс. Ось тільки увагу користувачів мережі більше привернула одноманітність фотографій з Айліш.

Фото: Vogue Australia

Автори фотосесії вирішили показати читачеві "стару Біллі Айліш" - у безрозмірному одязі, якому вона довго надавала перевагу. Фотограф створив ілюзію, в якій співачка ніби ширяє у повітрі, забуваючи про папараці та натовпи людей на землі. Але роботу артистки як моделі оцінили цього разу на "трієчку".

"Чому всюди однаковий і такий байдужий вираз обличчя? Вона ж жвавіша насправді" - поцікавилися в коментарях. "Мда, співає Біллі точно краще, ніж позує", "Враження таке, ніби одну й ту ж фотографію голови підставили на всі фото".

Фото: Vogue Australia

Фото: Vogue Australia

Фото: Vogue Australia

Примітно, що це не перший модельний досвід для співачки. У квітні цього року Айліш вже позувала для Vogue в корсеті та панчохах, після чого побила кілька рекордів Instagram.

  • Раніше Біллі Айліш неодноразово говорила про свої комплексах з приводу тіла. Вони з'явилися у співачки в ранньому підлітковому віці, і в 12 років вона вже приймала таблетки для схуднення та морила себе голодом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil