Лайм

Метту Леблану з "Друзів" - 54: як за ці роки змінився красавчик Джоуї

Чим актор займається сьогодні

Сьогодні, 25 липня, виповнюється 54 роки американському актору Метту Лебланом, який багатьом знайомий завдяки ролі Джоуї у популярному серіалі "Друзі". theLime вирішив згадати його шлях до слави і розповісти, як актор виглядає зараз.

Майбутній актор народився у 1967 році в сім'ї Пола Леблана і Пет Гроссман. Він має ірландське, німецьке, англійське та французьке коріння з боку батька та італійське - з боку матері.

Метт Леблан Фото: pinterest.com

У 1985 році Леблан закінчив школу і вступив до Уентуортовського технічного інституту в Бостоні, але кинув його незабаром після початку другого семестру.

Метт Леблан Фото: pinterest.com

Незабаром Метт Леблан став зніматися в рекламних роликах - включаючи реклами таких відомих брендів, як Heinz, Levi's і Coca-Cola.

Метт Леблан Фото: pinterest.com

У 1988 році він отримав свою першу роль в телевізійній драмі "ТВ 101", потім знімався у кліпах Боба Сигера, Джона Бон Джові, Аланіс Моріссетт.

Метт Леблан Фото: pinterest.com

У 1991 році продовжив кар'єру в серіалі "Одружені ... з дітьми". Крім цього, Леблан з'являвся в двох епізодах серіалу "Щоденники Червоної Туфельки".

Метт Леблан із колегами по серіалу "Друзі" Фото: pinterest.com

У 1994 році Леблан отримав роль Джоуї Тріббіані в телесеріалі "Друзі". Він знімався в цій ролі 10 сезонів у серіалі "Друзі" і 2 сезони в його продовженні під назвою "Джоуї". Вона принесла йому світову популярність і непогані гонорари.

Метт Леблан із колегами по серіалу "Друзі" Фото: pinterest.com

Крім ролі в серіалі "Друзі", він знявся у таких фільмах: "Ед" (1996), "Загублені в космосі" (1998), "Ангели Чарлі" (2000) і "Усі чоловіки королеви" (2001).

Метт Леблан Фото: pinterest.com

Потім він кілька років працював в якості продюсера в компанії Fort Hill Productions, а в 2011 році Леблан знявся в новому серіалі "Епізоди", в якому грає вигадану версію самого себе. За цю роль був удостоєний премії "Золотий глобус".

Метт Леблан із колегами по серіалу "Друзі" (наші дні) Фото: instagram.com/mleblanc

Протягом 2016-2018 років працював ведучим автомобільного шоу Top Gear, а в 2016-2020 роках грав головну роль в ситкомі CBS "Все схвачено".

Метт Леблан зараз Фото: instagram.com/mleblanc

Метт Леблан був одружений на Меліссі Макнайт, з якою він зустрічався до цього близько шести років. 8 лютого 2004 року в них народилася донька Марина Перл Леблан. Однак цей шлюб розпався через 3 роки спільного життя.

Після цього він зустрічався з актрисою з серіалу "Джоуї" Андреа Андерс. У січні 2015 року представники акторів заявили, що пара розпалася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації