Лайм

Ютубер робив діпфейки до "Зоряних воєн" і попався творцям саги - тепер він працює в Lucasfilm

Талант художника вразив рекрутерів кінокомпанії

Ютубер Shamook з 2019 року радував своїх підписників якісними діпфейками на відомі фільми і серіали, включаючи "Зоряні війни" і "Мандалорця". Підставляючи обличчя різних акторів у ролі, в яких вони ніколи не знімалися, Shamook досяг майстерності, повз якої не змогли пройти навіть професіонали.

BBC пише, що художника найняла компанія ILM (Industrial Light and Magic) - підрозділ візуальних ефектів LucasFilm. Їх вразило відео, в якому Shamook змінив обличчя Люка Скайуокера у фіналі другого сезону "Мандалорця". В оригінальній версії персонажа Марка Хемілла не надто якісно омолодили, що обурило фанатів. Результат роботи Shamook, навпаки, сподобався шанувальникам серіалу.

"Тон шкіри набагато кращий. Deep Fake, здається, надає обличчю більше текстури. Оригінал виглядає так, ніби він відретушуваний", - пишуть у коментарях.

Компанія Lucasfilm підтвердила, що найняла ютубера.

"Наша компанія завжди шукає талановитих художників, тому ми справді найняли Shamook. Останні кілька років ILM інвестує в машинне навчання і штучний інтелект для створення переконливих візуальних ефектів. Нам дуже приємно спостерігати, як із розвитком технологій зростає популярність цих напрямків", - йдеться в заяві.

Серед популярних діпфейків Shamook - Вілл Сміт у ролі Нео, омолоджений Роберт Де Ніро в "Ірландці" і молодий Мел Гібсон у новому "Скаженому Максі".

  • У минулому році британців не на жарт розлютив діпфейк Єлизавети II - кажуть, творці відео пожартували дуже нешанобливо. У ньому комп'ютерна королева танцює на столі і скаржиться на брак туалетного паперу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал th eLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля