Лайм

Бізон вирішив подрімати посеред дороги і влаштував великий затор: відео

Водії терпляче чекали, поки тварина прокинеться

Сонний бізон з Єллоустоуна (США) вирішив, що жвава дорога - найкомфортніше місце для сну. В результаті через сплячого красеня утворився справжній затор, який зняв водій, що їхав іншою смугою.

"А цей вирішив подрімати посеред дороги, - каже зі сміхом чоловік, проїжджаючи 900-кілограмового бика. - Вони можуть заснути де завгодно". Потім у кадр потрапила довга черга з машин, які терпляче чекали, поки звір прокинеться.

Бізони національного парку Єллоустоун настільки звикли до автомобілів і асфальтованих доріг, що зовсім не лякаються трафіку. І хоча зазвичай вони не зупиняються посеред дороги, водіям не рекомендується сигналити, щоб їх злякати. "Почекайте, поки зубр піде з дороги, або просто об'їдьте його. Але, будь ласка, залиште гудок для міста", - радить Служба національних парків.

  • Мама-ведмедиця створила затор, намагаючись перевести ведмежат через дорогу, і багато батьків впізнають у ній себе. Люди в усьому світі співчувають турботливій мамі чотирьох малюків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала показала виписку з пологового після народження третього сина: зворушливі кадри

Джамала, яка втретє стала мамою, показала фото виписки з пологового - як виглядала сім'я співачки, її чоловік та старші діти

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років