Лайм

Тіна Кароль в день народження покійного чоловіка показала архівне фото - Євгену Огіру виповнився б 41 рік

Співачка не змогла обійти цю дату

Тіна Кароль вшанувала пам'ять покійного чоловіка - 14 серпня Євгену Огіру виповнився б 41 рік. У день народження чоловіка співачка опублікувала в Instagram архівну фотографію, де зображена з коханим, якого вона тепер називає "вічністю".

"Я молодець, я знаю ... Все, як ти хотів. З днем народження, вічність", - написала артистка на знімку, який виклала в "сторіз". Спільний кадр був зроблений у 2012 році, за рік до смерті продюсера.

Фото: instagram.com/tina_karol

Євген Огір пішов з життя 28 квітня 2013 року в одній з лікарень Києва. Чоловік кілька років вів боротьбу з онкологією, але хвороба виявилася підступнішою. На момент смерті чоловікові Тіни Кароль було 32 роки, а в шлюбі з артисткою він встиг прожити всього п'ять років.

  • Щорічно в день смерті коханого співачка вшановує пам'ять померлого чоловіка зворушливими фотографіями. До восьмих роковин Тіна показала архівний знімок, який до цього не публікувався.
  • Раніше Тіна Кароль показала талісман, який завжди носить з собою. Поруч зі співачкою завжди знаходиться іграшкова панда, яка символізує для неї померлого чоловіка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита