Лайм

Юрій Горбунов знявся для обкладинки журналу зі старшим сином та розповів про характер хлопчика

На фото можна розгледіти обличчя хлопчика

Юрій Горбунов, який відсвяткував свій 51-й день народження, став героєм нового випуску журналу "Теленеделя". На обкладинці глянцю зірковий тато позував зі старшим сином, 4-річним Іваном.

Фотографія, на якій шанувальники телеведучого можуть розглянути обличчя хлопчика, з'явилася на сторінці видання в Instagram. Папа і син позують в білих футболках, міцно обіймаючи один одного.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Журнал Теленеделя TV.UA (@ tv.ua.group)

У бесіді з журналістами ведучий розповів про характер хлопчика. За словами Горбунова, син увібрав всі найкращі риси характеру, які є у нього і у Каті Осадчої.

"Якщо йому щось треба, доб'ється будь-якими шляхами. Чогось не хоче - ухилятиметьсявід цього всіма силами. Маніпулювати він вміє дуже добре. Якщо щось накоїв, і я йому так строго: "Іван!", - він відразу: "Татко, я тобі так люблю!". "Татко", звичайно ж, тане: "І я тебе теж!", - поділився ведучий.

"Або, наприклад, у нас є домовленість, що ввечері він з'їдає кіндер. Тільки один! Але іноді йому хочеться і другий. А оскільки одного разу я йому сказав в припливі ніжності: "Іван, я все життя на тебе чека!", він це запам'ятав і при нагоді нагадує. Якось просить: "Дай мені ще кіндер!". Я кажу: "Ти ж вже з'їв один!". А він: "Ну так ти ж на мене все життя чека! Давай ще!", - додав Горбунов.

  • Юрій Горбунов та Катя Осадча також виховують молодшого сина, чиє ім'я поки не розкривають. Хлопчик з'явився на світ 19 серпня і став другою спільною дитиною пари. Телеведуча також виховує 18-річного Іллю, якого народила шлюбі з нардепом Олегом Поліщуком.
  • Раніше Юрій Горбунов показав зворушливий момент знайомства сина Івана з молодшим братом. Фото малюків розчулило шанувальників зіркової сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді